UPDATE: Het trekkermuseum doet weer mee met de Rabo ClubSupport. Vanaf 5 t/m 27 september kunt u wanneer u lid bent van de Rabobank uw stem uitbrengen via uw digitale bank omgeving. Vanwege de fusie in Zeeland kan dit nu op alle verenigingen in welke regio dan ook. STEM op Het TREKKERMUSEUM om ons financieel te steunen.     In September en oktober is het museum iedere zaterdag en zondag geopend van 13.30-16.30u.
In de herfstvakantie is het museum open van woensdag t/m zondag van 13.30-16.30u.
     Foto's Oogstfeest Wolphaartsdijk en Oudelande 2022.      Info gevraagd over Louter kipwagen.      Te koop gevraagd onderdeel hef Fendt GT 275.      Nieuwe MOLCON stickers.
Welkom op de site van het Trekkermuseum Nisse en de OTMMZ

De Oldtimer Trekkers en Motorenclub Midden Zeeland, kortweg de OTMMZ, is in 1992 opgericht door een groep enthousiaste oldtimer liefhebbers, met het doel om oude trekkers, motoren en werktuigen te bewaren, te restaureren en tentoon te stellen.

Inmiddels zijn er meer dan 250 leden en meer dan 300 tractoren en een groot aantal stationaire motoren.

Lees meer onder de knop OTMMZ

In 1997 heeft de OTMMZ een museum geopend tussen de dorpen Nisse en 's-Gravenpolder, midden in het Waardevol Cultuur Landschap van Zuid Beveland, waar een wisselend deel van de collectie ten toon wordt gesteld.
In 2006 is dit museum uitgebreid en in 2014 is er een loods bijgebouwd.

Lees meer onder de knop Museum.

Het thema voor 2022 is Amerikaanse trekkers.

Volg ons nu ook op Facebook
Bekijk ook de 360 filmpjes op Youtube

Heeft u genoten van deze site of wilt u tips en tops plaatsen schrijf dan in ons gasten boek. gastenboek otmmz