Toertocht 2021

Het laatste evenement waar de OTMMZ aan deel heeft genomen dateert al van 15 september 2019. In heel 2020 is het vanwege Corona niet mogelijk geweest om aan een evenement deel te nemen of te organiseren.

Dit was de reden om dit jaar een alternatieve toertocht te houden. Niet zoals altijd met tussen de 75 en 100 tractoren maar in verschillende kleine groepen en niet onder de officiële vlag van de OTMMZ.

Omdat het wel erg lang geleden is dat er op deze site nieuws verscheen, hier dan toch een verslag van deze tocht.

Er werden drie groepen gevormd. Eén in Walcheren, één in westelijk Zuid-Beveland en één in oostelijk Zuid-Beveland. Alle groepen zorgden zelf voor een route. De bedoeling was om zoveel mogelijk verzorging- en verpleegtehuizen aan te doen. De rit had niet dezelfde lengte als normaal, maar zou van half elf tot drie uur duren met een tussenstop voor de lunch. Er was geen begeleiding door verkeersregelaars en de normale verkeers- en Corona regels moesten worden nageleefd.
Op zaterdag 22 mei was het dan zover dat we op deze manier bij elkaar kwamen. De weergoden hadden geen zin om mee te werken en voorzagen ons in een complete dag regen. Vandaar dat de meeste al als verzopen katten arriveerden op de start plaats. Toch was iedereen opgewekt en van plan om er een mooie dag van te maken. Bij de start viel er nog genoeg regen, maar gaandeweg de ochtend werd het steeds minder en bij de lunch werd het zowaar droog. Tijdens het middag gedeelte kwam er nog een zonnetje bij en droogde iedereen op. Vrolijke gezichten dus aan het einde van de rit die hopelijk een einde heeft gemaakt aan een lange periode zonder evenementen.
Kees de Nood fungeerde als vliegende fotograaf, dus hebben wij gelukkig de foto's nog.

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan.

Bekijk ook onze facebook pagina met filmpjes en foto's. Of kijk met zoekterm OTMMZ op YouTube.

Foto's beschikbaar gesteld door:

H. de Troije, K de Nood, A. de Visser, A. de Schipper
en H. Bauer

Terug