Ringsteken dorpsfeest Borssele 2008
Ook in 2008 zijn wij als OTMMZ uitgenodigd om aanwezig te zijn met een aantal tractoren op het dorpsfeest van Borssele. Met een strakblauwe hemel en zomerse temperaturen werden de tractoren onder de bomen opgesteld.
's Middags brachten de Engelse deelnemers van de molentocht met hun oldtimer auto's, waaronder veel Austin seven's, een bezoek aan het dorp. Hierdoor kreeg alles een extra nostaligisch tintje.
Het typische rechthoekige dorpsplein leent zich uitstekend voor een wedstrijd ringrijden. Met ongeveer 15 deelnemers werd er een wedstrijd gereden over 9 ronden. Winnaar met 330 punten werd Chris Melio op de Lanz. Op de tweede plaats, Rien van de Graaf op zijn John Deere A styled, met 250 punten. En als derde Jan Filius met 220 punten op een Bolinder Munktell 55. De burgemeester van de gemeente Borsele is waarschijnlijk een potentieel lid voor onze vereniging, want na een aantal ronden mee rijden op een Lanz en de ring steken, zal het trekker virus vast en zeker toeslaan. Met alle plezier deelde hij dan ook de beschikbaar gestelde prijzen aan de winnaars uit.
Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan.

Foto's beschikbaar gesteld door:

H.M. de Troije

Terug naar evenementen