UPDATE: Van woensdag 16 oktober t/m zondag 20 oktober en van woensdag 23 oktober t/m zondag 27 oktober van 13.30 tot 16.30 uur is het Trekkermuseum open. U kunt de prachtige collectie oldtimer tractoren en de collectie klederdrachtpoppen in het Trekkermuseum bezichtigen. Ook kunt u terecht voor een bakje koffie, thee, fris, ijs of een gezellig praatje aan de Koedijk 2 te ’s Gravenpolder.        De Rabo Club Support campagne heeft 731.40 Euro opgebracht voor het TREKKERMUSEUM OTMMZ>        Nieuwe foto's van evenementen.        Foto's Corné Goedhart toegevoegd.        Openingstijden 2019.        Thema 2019 Trekkers uut Duitsland        Te koop aangeboden Amac D1 rooier.        Er zijn nu ook 360 graden films van de hand van Maarten op 't Hof te zien op Youtube. Klik op de link op deze pagina.
Welkom op de site van het Trekkermuseum Nisse en de OTMMZ

De Oldtimer Trekkers en Motorenclub Midden Zeeland, kortweg de OTMMZ, is in 1992 opgericht door een groep enthousiaste oldtimer liefhebbers, met het doel om oude trekkers, motoren en werktuigen te bewaren, te restaureren en tentoon te stellen.

Inmiddels zijn er meer dan 250 leden en meer dan 300 tractoren en een groot aantal stationaire motoren.

Lees meer onder de knop OTMMZ

In 1997 heeft de OTMMZ een museum geopend tussen de dorpen Nisse en 's-Gravenpolder, midden in het Waardevol Cultuur Landschap van Zuid Beveland, waar een wisselend deel van de collectie ten toon wordt gesteld.
In 2006 is dit museum uitgebreid en in 2014 is er een loods bijgebouwd.

Lees meer onder de knop Museum.

Het thema voor 2019 is: Trekkers uut Duitsland.

Volg ons nu ook op Facebook
Bekijk ook de 360 filmpjes op Youtube

Mocht u hebben genoten van deze site of tips en top willen plaatsen schrijf dan in ons gasten boek. gastenboek otmmz