UPDATE: Er zijn nu ook 360 graden films van de hand van Maarten op 't Hof te zien op Youtube. Klik op de link op deze pagina.        Verslag en foto's de Braderie met ringsteken Lewedorp 2017 en Oldtimerdag Zoutelande        Verslag en foto's van de rondrit 2017        Verslag en foto's de boerenmarkt Heinkenszand en van Opening museum 2017       Massey Ferguson 35X met voorlader te koop.        Fordson New Major met voorlader te koop.        Nieuwe link naar landbouwmuseum Tien Gemeten        Nieuwe aanwinst: Klederdracht poppen verzameling.       
Welkom op de site van het Trekkermuseum Nisse en de OTMMZ

De Oldtimer Trekkers en Motorenclub Midden Zeeland, kortweg de OTMMZ, is in 1992 opgericht door een groep enthousiaste oldtimer liefhebbers, met het doel om oude trekkers, motoren en werktuigen te bewaren, te restaureren en tentoon te stellen.

Inmiddels zijn er meer dan 250 leden en meer dan 300 tractoren en een groot aantal stationaire motoren.

Lees meer onder de knop OTMMZ

In 1997 heeft de OTMMZ een museum geopend tussen de dorpen Nisse en 's-Gravenpolder, midden in het Waardevol Cultuur Landschap van Zuid Beveland, waar een wisselend deel van de collectie ten toon wordt gesteld.
In 2006 is dit museum uitgebreid en in 2014 is er een loods bijgebouwd.

Lees meer onder de knop Museum.

Het thema voor 2017 is Deutz.

Volg ons nu ook op Facebook
Bekijk ook de 360 filmpjes op Youtube

Mocht u hebben genoten van deze site of tips en top willen plaatsen schrijf dan in ons gasten boek. gastenboek otmmz