Club wedstrijd ploegen Kapelle 2008

Nadat in het voorjaar, vanwege de vele regen de geplande wedstrijd was komen te vervalen, kregen de clubleden nu de kans om hun kunnen te laten zien tijdens een wedstrijd ploegen in de Kapelse moer.
De omstandigheden waren bij aanvang goed. Een beetje regen, de voorafgaande dag, had het te ploegen perceel een stuk minder hard gemaakt. 10 heen en weer gaande ploegers en 5 rondgaande ploegers hadden zich ingeschreven. Daarnaast waren er drie rups getrokken ploegers aanwezig.
Naarmate de dag vorderde kregen de deelnemers en belangstellenden met steeds meer regen te maken. Toch kon iedereen op tijd zijn perceel om krijgen. De jury bestaande uit A.van 't Westeinde en M.van Tilbeurgh had de taak om een eind beoordeling te maken. Voordat de uitslag bekend werd gemaakt werden alle ploegers achter elkaar gedelegeerd en werd rondgaand de omtrek van het veld omgeploegd.

Bij de heen en weergaande ploegers eindigde N. Nagelkerke als eerste, gevolgd door A. van Dis. A. Hoogerheide eindigde als derde. Kijk hier voor de volledige uitslag.

Bij de rondgaande ploegers werd C. de Looff eerste. A. van Strien eindigde als tweede en derde werd B. Martens.
Kijk hier voor de volledige uitslag.

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan.

Foto's beschikbaar gesteld door:

H.M. de Troije, A. de Boe, J.D. Driesprong. A. Mol

Terug